Pages

Friday, June 13, 2008

Børnegruppen søger en lærer til danskundervisning

Der er ca 10 børn i skolealderen. De passer nogenlunde aldersmæssig. Der er op til 4 års forskel på de ældste og den yngste. De fleste går i græsk skole og har en dansk forældre. Undervisningen skal foregå en gang ugentlig.
Kontakt foreningen eller skriv direkte til Kirsten Sørensen som er formand for børnegruppen

1 comment:

Michael S. said...

Kære Dansk-Græsk Forening / att: Kirsten Søresen

Det er med stor interesse, at jeg på foreningens blog har læst om jeres tiltag for at få startet en engentlig danskundervisning af børnegruppen i Athen.
Nu forholder det sig sådan, at min hustru og jeg er i Athen fra ultimo september til primo februar. (jvf. min blog: michaels-log@blogspot.com). Jeg er bachelor i dansk fra københavns universitet med privat undervisningserfaring i dansk af gymnasieelever. Jeg synes det lyder meget spændende at få sat gang i noget undervisning af dansk som fremmed- og andetsprog i Athen for gruppen af børn. Jo før de kommer i gang, desto bedre. I skal være velkomne til at kontakte mig for nærmere oplysninger og referencer. Glæder mig i det hele taget til at møde Grækenland, Athen og komme til jeres månedlige møde for fastboende, selvom vi ikke har umiddelbare planer om at slå os ned...men hvem ved...! :-)
Med venlige hilsner fra Michael